Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Noutăți

Aici poti gasi cele mai noi știri și evenimente despre Bijuteria Teilor!
Teilor la Bacău
31.05.2017

Povestea diamantelor și a pietrelor prețioase continuă cu un nou capitol, la Bacău, în magazinul Teilor din Arena Mall.

Din 1 iunie, Teilor vă așteaptă și la Bacău să descoperiți colecțiile sale de inele de logodnă sau verighete personalizabile, cerceii și colierele sale, elegante și strălucitoare, cu un design spectaculos, variind de la clasic la avangardist, de la piese de ocazie până la cele care pot fi purtate în orice moment al zilei.

Cu o experiență de aproape două decenii pe piața românească de bijuterii, Teilor rămâne fidelă conceputului său original, că o bijuterie trebuie să fie autentică și durabilă, punând accent pe calitatea produselor și serviciilor oferite clienților săi.

Vă așteptăm în magazinul Teilor din Arena Mall Bacău, unde veți descoperi bijuterii care vor transforma clipele de fericire în amintiri prețioase!

Mai multe
Teilor o nouă poveste
30.05.2017

Diamantele Teilor sunt cele mai potrivite pentru a scrie povești de dragoste cu final fericit.

Oana Matache și iubitul ei Răzvan Miheț, au dus povestea lor mai departe, într-o ceremonie religioasă emoționantă. Nașii lor,  Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu le-au stat alături și le-au împărtășit emoțiile.

Casă de piatră și fericire!

Mai multe
Teilor la Ghidul Miresei
25.05.2017

Teilor vă așteaptă la Romexpo între 26 și 28 mai să descoperiți inelul de logodnă cu diamant, perechea perfectă de verighete sau accesoriile care vă vor însoți în cea mai frumoasă zi.

În perioada 26-28 mai are loc la Romexpo târgul Ghidul Miresei.

Teilor vă așteaptă să descoperiți perechea perfectă de verighete printre modelele prezentate în cadrul colecțiilor sale ce îmbină liniile clasice ale verighetelor minimaliste realizate din aur galben cu rafinamentul nuanţelor de aur alb şi roz, în tendinţe anul acesta.

Mai multe
Teilor la Cannes
19.05.2017

Dana Rogoz – o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes.

Teilor revine pe covorul roșu, de data aceasta în compania Danei Rogoz care ne-a făcut marea plăcere de a purta o pereche de cercei cu diamante marca Teilor Exclusive, care se potrivesc minunat cu rochia și cu evenimentul!

Mai multe
Felicitări, Simona!
15.05.2017

Teilor transmite felicitări Simonei Halep pentru victoria în turneul de tenis de la Madrid!

Sâmbătă seara, Simona Halep,  locul patru în clasamentul WTA,  a câștigat pentru a doua oară consecutiv finala Turneului de la Madrid, învingând-o pe jucătoarea Kristina Mladenovic din Franța în trei seturi. 

”Acest trofeu este destul de greu, dar e prea frumos ca să îl las din mână. Acest turneu reprezintă un loc special pentru mine, mă simt ca acasă şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost aici şi m-aţi susţinut toată săptămâna”, a spus Simona.

Teilor crede în valorile naționale și susține întreaga echipă de tenis a României.

Mai multe
Uite cine dansează!
19.04.2017

O apariție spectaculoasă într-o ediție specială de Paști a emisiunii Uite cine dansează.

În ediția de Paști a emisiunii Uite cine dansează, bijuteriile marca Teilor au înfrumusețat din nou ținuta elegantă și strălucitoare a Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg.

Mai multe
Mihaela si bijuteriile Teilor
11.04.2017

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a strălucit și aseară purtând bijuterii Teilor din colecția Teilor Exclusive. 

Gazda emisiunii Uite cine dansează, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a strălucit și aseară într-o rochie elegantă, purtând bijuterii din colecția Teilor Exclusive. Linia suplă și feminină a cerceilor s-a potrivit minunat cu ținuta rafinată a Mihaelei.

Mai multe
Mihaela și Teilor
04.04.2017

Bijuteriile Teilor au complimentat aseară din nou ținuta Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg.

În ediția de aseară a emisiunii Uite cine dansează Mihaela ne-a făcut din nou bucuria de a purta bijuteriiile Teilor care s-au potrivit frumos ținutei sale elegante.

Bijuteriile fac parte din colecțiile Teilor Exclusive din Băneasa Shopping City.

Mai multe
Teilor la Mariage Fest
29.03.2017

În perioada 31 martie – 2 aprilie 2017 va avea loc la Palatul Parlamentului din București ediția de primăvară a târgului de nunți  MARIAGE FEST!

Teilor te invită să scrii propria ta poveste prin rafinamentul și strălucirea aurului și a pietrelor prețioase. Luxul, eleganța și profesionalismul sunt principalele coordonate ale relației noastre cu cei care aleg bijuteriile Teilor pentru a marca momentele importante din viața lor.

Mai multe
Mai multe
© Developed by CommerceLab