Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Certificat și Garanție Bijuterii Aur

 
 
Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Teilor sunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

Teilor oferă garanție 90 de zile pentru bijuteriile încrustate cu diamante și 30 de zile pentru verighete și celelalte accesorii aur.

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de Teilor sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare.Toate produsele sunt însemnate cu marca de garanție proprie AG13, însemn înregistrat la ANPC, titlul aliajului din aur 585 (14k), 750 (18k) și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Aurul de 14k are în compoziție 58,5% aur pur și 41,5% alte metale, în timp ce aurul de 18k este constituit din 75% aur și 25% alte metale, diferențele de aspect nefiind evidente. Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de Casa Teilor sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Costurile transportului pentru produsele trimise (tur-retur) vor fi suportate de Teilor. Expedierea acestora în vederea soluționării garanției se va realiza prin intermediul aceluiași curier.

Serviciile de reparație sunt disponibile la sediul Teilor din strada Smeurei nr. 54, Pitești. Soluționarea garanției se va efectua în termen de maxim 15 zile. În acest interval de timp departamentul tehnnic Teilor poate fi contactat telefonic la numărul 0720/028217.

Certificat de calitate si garantie


1.CLAUZE ȘI CONDIȚII DE GARANȚIE


Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează.
Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din aur și nu își schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare a acesteia pe o perioadă de 2 ani de la data achiziției, menționată pe bonul fiscal.
Pentru bijuteriile încrustate cu pietre prețioase, în cazul desprinderii/ căderii acestora, producătorul sau după caz, vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.
Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit sau bijuteriile vor fi înlocuite în condițiile OG nr. 21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar având o valoare echivalentă.

 

2. CERTIFICAT DE GARANȚIE


Prin prezentul certificat de garanție emis de SC CREDIT GOLD&GF 2003, CUI, J03/1681/2003, se atestă că produsele Teilor – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive, ceasuri – îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare.
Perioada de garanție este de 30 zile de la data achiziției. Produsele vor fi schimbate numai dacă nu au fost purtate.
Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicată și legea 449/2003. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție.
Prin prezentul certificat de garanție vă asigurăm că bijuteriile Teilor sunt marcate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase și Pietre Prețioase.

 

3.RECOMANDĂRI


Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor Teilor vă recomandăm:
Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.
Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf.
Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.
Pentru a menține luciul bijuteriilor, se recomandă scoaterea acestora înainte de dușuri sau treburi casnice.
Evitați contactul cu substanțele chimice , existând posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.
După fiecare purtare, ștergeți bijuteriile cu o cârpă moale.
Metalul prețios îți poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.
Nivelul de mătuire apărut depinde de pielea purtătorului și de rutina de îngrijire a pielii acesteia.
Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice dure. Agenții de curățare pot altera culoarea și strălucirea bijuteriilor.

 

CURĂȚARE/ EXAMINAREA PROFESIONALĂ ANUALĂ


În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.