Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Teilor - Destinul Unei Bijuterii

 

 

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1998, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță - excepțional reprezentate  în aur și pietre prețioase.  

 

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna clasic.

 

Punem accent pe exclusivismul și calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților noștri.

 

De peste 10 ani încercăm să satisfacem dorințele unei clientele exigente prin colecții speciale de bijuterii aur, inele de logodnă și verighete cu design autentic cât și servicii la cele mai înalte standarde.


Pentru o experiență unică de achiziție vă așteptăm atât în plan fizic, în oricare dintre punctele comerciale Teilor din țară, cât și în magazinul nostru virtual. Va oferim atat bijuterii aur online, cat si in magazinele noastre din tara, unde puteti incerca toate modelele disponibile pe site si alte modele de bijuterii.


Descoperă o nouă viziune în aur și pietre prețioase!

 

Null